Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Нерухомість

p-p.com.ua/

П'ятниця, 14 грудня 2012, 11:14

Держземагентство промоніторить договори оренди пайових земель на Львівщині

Держземагентством Львівщини заплановано проведення моніторингу договорів оренди пайових земель, а саме: проведення аналізу ситуації з орендних виплат пайовикам та ставок орендної плати.

 

Про це повідомила прес-служба Держземагентства у Львівській області.

При цьому терміни проведення моніторингу не вказані. 

«Необхідно проаналізувати ситуацію орендних виплат пайовикам, ставки орендної плати, на підставі заключених договорів оренди. Окрему увагу звернемо на виконання Указу Президента України щодо розміру мінімальної орендної ставки на рівні не менше 3%. При виявленні занижених орендних ставок будемо рекомендувати агрогосподарствам, місцевим радам оновити, перезаключити існуючі договори оренди, або оформити нові.

Перезаключення договору оренду за реальною ставкою в інтересах пайовиків, місцевих рад для яких зростуть надходження. Зрештою, і в інтересах господарств, адже нормально оформлені договора оренди фіксують за ними право використання необхідних площ земель на потрібний економічно обґрунтований термін»,- відзначив начальник Головного управління Держземагентства у Львівській області Степан Ярмус.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.