Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівські маршрутки

П'ятниця, 11 вересня 2020, 17:06

АТП №1 продовжить опікуватися чотирма львівськими маршрутками

львівські маршрутки

З вересня й до проведення конкурсу перевізник АТП №1 обслуговуватиме 4 автобусних маршрутів.

Сьогодні, 11 вересня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про укладення з 12 та 21 вересня цього року тимчасові договори про перевезення пасажирів з Львівським комунальним автотранспортним підприємством №1 на строк 3 місяці або до початку конкурсу для перевізників. 

Відтак, з 12 вересня комунальне АТП №1 продовжить обслуговувати автобусні маршрути № 55 та 56, а з 21 вересня – № 36А та 57.

Крім цього, виконком зобов'язав управління транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури міськради провести конкурс з визначення автомобільного перевізника на цих чотирьох міських автобусних маршрутах й за результатами проведеного конкурсу укласти договори з переможцями. 

Нагадаємо, АТП №1 обслуговує ці маршрути ще з травня цього року, міськрада не змогла з того часу укласти нові договори про перевезення пасажирів циими маршрутками із приватними перевізниками.

Маршрут №57 з вересня 2019 року обслуговує ЛК АТП № 1. У міськраді планували запустити цей маршрут ще у червні минулого року, тоді ж влада Львова передала його на баланс ЛК АТП № 1.

Додамо, раніше у Львові затвердили концепцію покращення паркування та руху громадського транспорту, у якій пропонують обгородити автобусні смуги руху, підвищити вартість паркування та облаштувати майданчики "паркуйся і їдь".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.