Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Прес-реліз,   Субота, 12 вересня 2020, 20:49

У Львові тиждень діятиме мультимодальний квиток на проїзд в електротранспорті

Мультимодальний квиток можна придбати за 125 грн. 

Щорічно Львів долучається до Європейського тижня мобільностізагальноєвропейської ініціативи, спрямованої на поліпшення навколишнього природного середовища та умов життя в громадах. Захід заохочує місцеву владу європейських країн запроваджувати та підтримувати сталий розвиток транспорту та спонукати мешканців спробувати альтернативні види транспорту.

Зокрема, 14 до 22 вересня, львів’яни та гості міста матимуть можливість придбати мультимодальний квиток за 125 грн. – 7-денний абонемент на проїзд у трамваях, тролейбусах. Також, разом із цим, додатково отримають промокод на користування сервісами прокатів Некстбайк Україна і електросамокатів E-wings.

Про це повідомила прес-служба ЛКП «Львівелектротранс».

Придбати єдиний тижневий абонемент на проїзд у електротранспорті, з промокодами до сервісів, можна вже зараз на сайті https://tickets.lvivelectrotrans.com.ua/. 

Довідково:

Гаслом Європейського тижня мобільності – 2020 є «Пересування без шкоди для довкілля!», яке спонукає громаду замислитися над тим, як транспорт впливає на якість міського повітря.

Водночас, мультимодальність сприяє комбінуванню різних способів пересування містом в межах одного переміщення або впродовж дня, в залежності від того, який спосіб є доречний в тому чи іншому випадку. Наприклад, використання мультимодального квитка дозволяє поєднувати трамвай чи тролейбус з електросамокатом чи велосипедом. 

ЄТМ у Львові організовує Львівська міська рада спільно з КУ Інститут міста та проєктом TUMIVolt – міська мобільність з відновлювальної енергетики Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ), що стартував в кінці минулого року у Львові. 

Партнери заходів:ЛКП «Львівелектротранс», сервіси прокату електросамокатів E-wings та велосипедів Nextbike, веломагазин Команчеро, крамничка Zero waste, Альтернативна кава, магазин-майстерня Рихт, бренд вуличного одягу Rayon.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.