Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Адамик

Фб Петра Адамика

Субота, 12 вересня 2020, 21:36

Європейська солідарність переможе на виборах у Львові – Адамик

Петро Адамик

Голова Львівської міської організації Європейської солідарності Петро Адамик впевнений у перемозі на виборах до міської ради Львова.

"Ми йдемо перемагати. Згідно з усіма опитуваннями, ми зараз перемагаємо у Львові та Львівській області. Ми це розуміємо і починає розуміти й влада, яка намагається нам встромляти палиці в колеса" – заявив Адамик сьогодні у Львові під час представлення виборчого списку партії до Львівської міськради.


Петро Адамик наголосив, що перемога на виборах не можлива без командної злагодженої праці у виборчій кампанії.

"Цих півтора місяця будуть дуже важкими та надважливими. Від праці з кожного з нас залежить наша спільна перемога: Європейської Солідарності та нашого кандидата. Народні депутати ЄС також надаватимуть нам максимальну підтримку та допомогу. Ми найкраща партійна організація в Україні. Ми йдемо до перемоги. І ми переможемо" – сказав він.

Європейська солідарність запропонувала на посаду голови Львівської ОТГ (Великого Львова) кандидатуру лідера обласної парторганізації, народного депутата Олега Синютки. "Він здатний надати Львову новий стимул для розвитку, адже досконало володіє всіма нюансами місцевої господарки. Разом з тим, Синютка у своїй діяльності послідовно відстоювати й розвиватиме  українські культурні пріоритети та духовні традиції, без яких не можливо уявити сучасний Львів" - зазначив Адамик.

Нагадаємо, згідно останніх соціологічних опитувань на виборах до Львівської міської ради лідирує Європейська солідарність,  за яку готові проголосувати майже 30% тих, хто визначився і має намір прийти на вибори.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.