Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

seolife.in.ua

П'ятниця, 14 грудня 2012, 11:59

Екскурсія про довоєнні написи на будинках відбудеться у Львові на вихідні

У суботу та неділю, 15-16 грудня, у Львові проходитиме новий екскурсійний маршрут «Автографи довоєнного Львова», присвячений старовинним написам на львівських будинках.

 

Про це Варіанти повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Новий екскурсійний маршрут розроблений у межах проекту «Львівські шпацери».

Екскурсію проведе співавтор нового путівника «Ім’я будинку та інші написи», викладач Прикарпатського інституту ім. М. Грушевського МАУП, гід-екскурсовод Львовом Іванна Гонак.

 Маршрут проходитиме місцями, де можна побачити найбільшу кількість збережених та відновлених довоєнних написів на львівських будинках. Учасники екскурсії оглянуть на вулицях Львова рекламно-інформативні написи, інскрипції історичного і релігійного характерів, підписи архітекторів і скульпторів, титульні написи, меморіальні таблиці, які були створені до початку Другової світової війни.

«Також підчас екскурсії будуть демонструватись фотографії втрачених написів та місць, які не ввійшли до маршруту», – зазначено у повідомленні.  

Записатись на екскурсію та отримати докладнішу інформацію можна на веб-сторінці www.VIDVIDAY.com.ua або за телефоном: 260-04-10.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.