Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

аеропорт "Львів"

Понеділок, 14 вересня 2020, 16:50

Wizz Air до березня скасував рейси зі Львова до Угорщини і Кіпру

аеропорт "Львів"

Авіаперевізник з до 28 березня скасовує рейси зі Львова до Ларнаки й Будапешта.

Про це повідомляє Українська правда.

Угорський перевізник Wizz Air з цього року й до кінця березня 2021 року скасував рейси зі Львова до Ларнаки (Кіпр) й Будапешта (Угорщина).

Відновити польоти зі Львова до Ларнаки та Будапешту планують із 28 березня. Рейси виконуватимуть по четвергах і неділях. Найдешевші квитки коштують від 1769 грн.

Загалом перевізник скасував із України 12 рейсів: із Києва в Афіни, Салоніки та Нюрнберг, зі Львова – в Ларнаку та Будапешт, з Харкова – у Катовіце та Будапешт, з Запоріжжя у Вільнюс, Дортмунд та Будапешт.

Нагадаємо, з липня Wizz Air літає зі Львова до Німеччини, Естонії, Данії, Португалії, Польщі та Угорщини, а з 1 вересня авіаперевізник запустив новий напрямок Львів-Пардубіце.

Зазначимо, 19 червня аеропорт "Львів" відновив роботу, прийнявши перший рейс лоукоста Wizz Air з Дортмунда.

Як раніше повідомляла гендиректор аеропорту Львова Тетяна Романовська, після запуску повноцінної роботи вони зможуть відновити лише 25% рейсів, які виконувалися до березня 2020 року. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.