Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Понеділок, 14 вересня 2020, 18:15

14 вересня: найпопулярніші пошукові запити Google

Львів

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 14 вересня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію про те, що в Україні набув чинності новий розподіл регіонів на зони за темпом поширення коронавірусної хвороби, який Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій запровадила з понеділка, 14 вересня.

Згідно із змінами, Перемишлянський та Пустомитівський райони Львівської області віднесли до червоної карантинної зони, Львів та Дрогобич, Бродівський, Городоцький, Жовківський, Миколаївський та Радехівський райони області потрапили до помаранчевої зони, а Борислав, Моршин, Самбір та Стрий, Буський, Дрогобицький, Жидачівський, Золочівський, Кам'янко-Бузький, Самбірський, Сколівський, Сокальський та Яворівський райониопинилися у жовтій карантинній зоні.

Крім цього, українці цікавилися тим, що в нашів країні неконтрольовано росте небезпечна рослина борщівник, контакт з якими може привести до летального результату. Ця "трава" сімейства зонтичних з білими квіточками днями стала причиною смерті жінки.

Борщівник небезпечніше укусу гадюки, кажуть фахівці, і радять обходити його стороною. Він виростає до п'яти метрів у висоту, і доторкнутися до цього гігантського кропу – те ж, що засунути руку в полум'я.

Ці запити набрали понад 10 тисяч українців.  

Важливими новинами цього дня на Варіантах була інформація про те, що: 

- у серпні Слічна отримала більше 10 тисяч за тимчасову непрацездатність;

- Одинець Садового минулоріч жив на 37 тисяч гривень у місяць;

- львівські ресторатори принесли в жертву людожеру Садовому живого котика;

- директор "Арени Львів" отримав орден від Зеленського;

- у серпні Москаленко отримав 26 тисяч гривень зарплати;

- "Книгарня "Є" продаватиме російськомовну літературу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.