Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори

Прес-реліз,   Вівторок, 15 вересня 2020, 10:00

Батьківщина у Львові має 6,7%

вибори

На місцевий виборах у Львові рейтинг ВО «Батьківщина» становить 6,7%.

Цю інформацію озвучили вчора, 14 вересня, у Львівському пресклубі на презентації дослідження «Соціально-психологічний стан Львова напередодні старту виборчої кампанії до місцевих органів самоврядування», повідомляють «Новини Західної України».

Зокрема, за словами Петра Жука, керівника Центру з інформаційних проблем територій, партія «Слуга народу» на місцевих виборах Львові готові підтримати 1,3% львів’ян.

«Це – мізерне число, навіть свого часу Партія Регіонів мала вищий рейтинг. Симпатиками діючої партії у Львові, які входять у це число, є переважно пенсіонери, які ще мають сподівання, що вада покращить їхнє життя», – наголосив керівник Центру з інформаційних проблем територій Петро Жук.

Рейтинг ПП «Європейська Солідарність» – 26,8%.

«Враховуючи, що люди вважають цю політичну силу опозиційною, це мале число, адже традиційно у Львові опозиційна до влади політична сила має близько 50% підтримки. Це свідчить про те, що нині жителі міста не бачать єдиної політичної сили чи лідера, довкола якого можуть консолідуватися», – пояснив Петро Жук.

Серед місцевих партій лідирує «Самопоміч» – 13,6%, водночас партія «Голос» має підтримку 7,3% львів’ян, ВО «Батьківщина» – 6,7%, ВО «Свобода» – 6,5%, Українська Галицька партія – 4,2%.

Відразу 4 політичні сили мають на сьогодні рейтинг 0,5% підтримки: «Варта», «Сила і честь», «Громадянська позиція», «За майбутнє».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.