Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

П'ятниця, 14 грудня 2012, 12:54

Малозабезпечені діти Львова відпочили у дитячому розважальному центрі «Веселка»

Понад 50 дітей із малозабезпечених сімей Залізничного району Львова отримали солодкі подарунки та відвідали свято у дитячому пізнавально-розважальному центрі «Веселка» на території ТВК «Південний» (вул. Щирецька, 36).

 

Про це Варіанти повідомляє прес-служба ТВК «Південний».

Свято для дітей відбулося за підтримки голови Львівської обласної організації Партії регіонів Петра Писарчука.

Понад дві години діти віком від 2 до 14 років бавилися я у казкових кімнатах та лабіринті, грали в ігри, танцювали з аніматорами, взяли участь у цікавому квесті, а також відвідали єдиний у Західній Україні дзеркальний лабіринт, зоокуток та поласували солодким частунком. Кульмінацією свята став вихід святого Миколая з ангелом та роздача діткам подарунків. 

За словами психолога Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді Ольги Янківської, важливо, що діти із малозабезпечених сімей не лише отримали подарунки, але й весело та цікаво провели свій час, адже для них влаштували справжню шоу-програму.

Маленькі учасники свята віддячили організаторам своїми щирими усмішками та щасливими поглядами. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.