Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Ігор Цимбровський

Четвер, 17 вересня 2020, 16:59

18 вересня відбудеться онлайн-концерт за участі Ігоря Цимбровського

Ігор Цимбровський

18 вересня у Франківському драмтеатрі відбудеться онлайн-концерт за участі Ігоря Цимбровського.

18 вересня, п'ятниця, о 18:00 громадська організація "Інша Освіта" та агенція "ІНШІ" проведуть онлайн-концерт за участі: Ігоря Цимбровського, Мар'яни Клочко, Маші Кашиної та NFNR.

Онлайн-концерт відбуватиметься за партнерства з Франківським драмтеатром та Українським культурним фондом.

Чотири музичні виступи обєднають ті, чиї імена незаслужено рідко з'являються в українському інформаційному просторі з часів карантину, а деяких і докарантинних. Зокрема, на (принаймні, онлайнову) українську сцену вперше після великої перерви повернеться Ігор Цимбровський – легенда українського авангарду 90-х.

Повний лайн-ап:

– Masha Kashyna (Ганновер, Німеччина / Ужгород, Україна) – українська мультиінструменталістка, яка в підлітковому віці переїхала в Німеччину. На балконі заграє на вібрафоні та саксофоні.

– Ігор Цимбровський (Львів, Україна) – легенда українського авангарду 90-х. Незабутній голос прийдешнього янгола у супроводі живих барабанів.

– Мар'яна Клочко (Львів, Україна) – вокалістка та продюсерка, дослідниця зв'язку із внутрішнім "я", яка виражає його через голос, тексти та звук.

– NFNR (Київ, Україна) — театральна композиторка та вокалістка, працює з промисловими польовими записами та модуляцією віртуальних синтезаторів. Кураторка платформи Womens Sound.

Організатори будуть вдячні за благодійні внески (або умовні віртуальні квитки) на цей онлайн концерт за цим лінком. Розмір внеску не має значення, але сам факт підтримки – має. Всі кошти скерують на неприбутковий проект "Це не тільки про музику" та підуть на створення цього та наступного онлайн-концертів.

Трансляція стріму відбудеться на:

Facebook: сторінки Інша Освіта / Insha Osvita та агенції INSHI / ІНШІ

Youtube: канал Іншої Освіти

Розмова Варіантів з Ігорем Цимбровським

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.