Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Б.Хмельницького

google.com.ua

П'ятниця, 18 вересня 2020, 14:23

У Львові планують реорганізувати рух в районі Галицького перехрестя

вул. Б.Хмельницького

Виконком планує поліпшити пропускну спроможність автотранспорту на вул. Хмельницького в районі Галицького перехрестя.

Сьогодні, 18 вересня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про надання ЛКП "Львівавтодор" функцій замовника на здійснення поліпшення пропускної спроможності автотранспорту на вул. Б. Хмельницького у районі ринку "Галицьке перехрестя" з виготовленням проекту – схеми організації дорожнього руху.

Зокрема, для того, щоб покращити пропускну здатність виїзду зі Львова, комісія з питань безпеки дорожнього руху погодила збільшити пропускну спроможність автотранспорту на вул. Б. Хмельницького в районі Галицького перехрестя.

Для цього з бюджету Львова передбачили 100 тис грн, які отримає ЛКП "Львівавтодор". Це комунальне підприємство виступить замовником та має визначити підрядника для виконання робіт з покращання пропускної спроможності цієї вулиці.

Контролювати ці роботи буде управління патрульної поліції у Львівській області.

Зазначимо, з 8 травня у Львові розпочали ремонтувати вулицю Богдана Хмельницького. Роботи виконує ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл", а загальна вартість виконання робіт, згідно з договором-підряду, укладеним між ЛКП "Львівавтодор" та ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" – 175,4 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.