Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП на Львівщині

Понеділок, 21 вересня 2020, 13:07

У Сколе п'яний водій збив мотоцикліста

ДТП на Львівщині

У Сколе водій авто Форд, який перебував напідпитку, зіткнувся з мотоциклом Bajaj Dominar 400, водій якого потрапив до лікарні.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 20 вересня, близько 14.45 год на дорозі Київ-Чоп у місті Сколе водій авто Форд, мешканець міста Сколе, виїжджаючи з прилеглої автодороги на головну, не надав перевагу в русі мотоциклу Bajaj Dominar 400, яким керував  мешканець Сколівського району.

Внаслідок аварії мотоцикліст з травмами потрапив до лікарні. Також медики встановли, що водій Форду перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За цим фактом слідчі Сколівського відділення поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1. ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Санкція статті передбачає покарання – штраф від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває. Правоохоронці встановлюють усі обставини ДТП.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.