Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

УДАР

П'ятниця, 14 грудня 2012, 17:21

Правоохоронці поновили розслідування кримінальної справи відносно підприємства нардепа Дубневича

13 грудня правоохоронні органи відновили розвідування кримінальної справи відносно підприємства нардепа Ярослава Дубневича.

Про це повідомила прес-служба УДАРу з посиланням на слова народного депутата Ярослава Дубневича.

Йдеться про кримінальну справу, порушену на підставі звернення у правоохоронні органи екс-нардепа Івана Деньковича, - зазначено у повідомленні.

«На повторне розслідування повернуто справу, в порушенні якої прокуратура відмовила заявникові через відсутність доказів», - зазначено у повідомленні.

При цьому суть справи не уточнюється, не вказано хто саме порушив цю саму і про яке конктерно пдірпиємство йдеться. 

У прес-релізі зазначено, що УДАР розцінює такі дії правоохоронних органів як тиск на депутата.

Нагадаємо, нещодавно нардеп Дубневич заявив про те, що збирається продати або передати в управління іноземним фірмам свій бізнес.  

У вересні 2011 року Іван Денькович звернувся до правоохоронних органів з приводу діяльності корпорації КРТ, що належить братам Дубневичам. Денькович звинуватив підприємства Дубневича у діяльності, спрямованій на мінімізацію податкових зобов’язань і виведення коштів з легального обороту у тіньовий сектор. Здійснюється цей процес за допомогою конвертаційних центрів та суб’єктів господарської діяльності (СГД) з ознаками «фіктивності».  

Раніше Корпорація «Колійні ремонтні технології» подала позов до суду на народного депутата Івана Деньковича, вимагаючи спростування інформації, оприлюдненої ним в ефірі одного із телеканалів. 

У серпні 2011 року Генпрокуратура порушила кримінальну справу за фактом внесення службовими особами “Корпорації колійні ремонтні технології” недостовірних відомостей в документи, що спричинило тяжкі наслідки. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.