Роман Кошла,  14 грудня 2012

Варіанти на вікенд

Зима йде повним ходом, на вулиці мороз, метр снігу та слизький лід, але редакція Варіантів, як завжди, тримає Вас у курсі всіх подій майбутніх вихідних.

 

Варіанти на кіно

Ми наближаємося до Нового року, а кіноновинок все менше й менше. Цей тиждень не є виключенням і ось, що він нам пропонує.

«Мій хлопець-псих». Комедійна драма із Бредлі Купером та Робертом Деніро в головних ролях. Патрік, головний герой кінострічки, колишній вчитель, який вісім місцяв провів у дурці. Він пройшов тривалий курс лікування після того, як застав свою дружину із коханцем. Фільм буде цікавим для тих, хто любить історії, створені за реальними подіями.

«Хоббіт:Несподівана подорож». Приквел для всіх поціновувачів фільмів та книг «Володар перстнів». Розповідати про сюжет не варто, але варто зазначити, що прем’єра цього фільму відбудеться в Україні завтра і саме у Львові його почнуть крутити на десять днів раніше, ніж в інших містах України.

«Найп’яніший округ у світі» розповість нам історію, що відбулася в Сполучених Штатах за часів «сухого закону» і Великої депресії. Головні герої стрічки — три брати з родини Бондурант - вирішили спробувати себе в нелегкій ризикованій справі бутлегерства і кожен з них готовий ризикнути, багато чим пожертвувати заради швидких грошей, але у кожного з них своє бачення щодо моделі ведення бізнесу.

Музичні варіанти

Яка ж зима без джазу? Якщо і ви теж так вважаєте, то «MarinadTechnoJazz» саме для вас. Відбудеться 14 грудня з 20:00 у форматі закритої вечірки. Вечір буде супроводжуватись тематичним живим звучанням інструментів в поєднанні з філософською поезією та Vj підтримкою.

Також із цікавих музичних варіантів цих вихідних це перший за 14 років концерт гурту «Табула Раса», який відбудеться 14 грудня у ресторані «Динамо Блюз». Окрім чудової музики, можна скуштувати смачних стейків та інших апетитних страв, які для Вас приготує шеф-кухар, а він готує просто надзвичайно.

Ну і на десерт усім любителям техно та трансу на велотреку СКА, 14 грудня о 20:00 розпочнеться концерт всесвітньо відомого ArminvanBuren. Тут складно ще щось додати, адже і сам він, і його музика достатньо відомі у світі. Отже, куди піти вирішувати саме Вам.

Мистецькі варіанти

Також сьогодні, 14 грудня, у Львівському палаці мистецтв відбудеться показ вибраних короткометражок з часу заснування кіно від WizzArt. У програмі 14 фільмів, серед яких перший у світі мультфільм, перший в історії повністю абстрактний фільм, сюрреалістичні роботи Яна Шванкмаєра та Біла Плімптона, які акумулюють в собі непоборне прагнення до кіноексперименту, жагу до відкриттів, втілюють дух епохи і, незважаючи на час створення, ведуть жваву бесіду із сучасним глядачем.

На мистецьку закуску для Вас у Львівському драматичному театрі ім. Лесі Українки зіграють комедію «Моя дорога Памела, або як уколошкати стареньку». Вистава відбудеться сьогодні, 14 грудня.

Ігрові варіанти

Ну і на завершення, як завжди, огляд новинок із віртуальних комп’ютерних полів. Найцікавіше, що враховуючи передноворічну зайнятість, нічого нового практично не з’являється, тому пригадаємо знову старі ігрові радощі. «Beyond good and evil» чудова відеогра 2003 року від метрів жанру компанії Ubisoft. Хороший сюжет, атмосфера та харизматичні персонажі не залишать Вас байдужими, а якщо Ви є одним зі щасливих власників Xbox 360 PlayStation 3, то можете побігати віртуальним світом із текстурами високого розширення.

А взагалі в такі морозяні дні та сніжну погоду збирайтесь подалі в гори та катайтесь на лижах, борді чи санках, адже більшість гірськолижних курортів уже відкрили свої обійми спеціально для Вас.

До зустрічі наступного тижня та гарних вихідних.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.