Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Синютка

Четвер, 24 вересня 2020, 17:13

Синютка заявив, що частина бюджету Львова гуляє у кишенях Садового туди-сюди

Олег Синютка

Нардеп Олег Синютка заявив, що частина бюджету Львова залишається у кишенях чиновників Садового.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Кандидат у голови Львівської ОТГ, народний депутат від фракції "Європейська Солідарність" Олег Синютка наголосив, що зарплатні чиновників не відповідають реальному стану речей, котрі відбуваються в місті. На його переконання, Львів втратив темпи розвитку і перестав демонструвати спроможність до динамічних сучасних змін. 

"Заробітня плата мера Львова така ж, як і в мера Варшави. Різниця в тому, що дохід столиці Польщі у 15 разів вище, ніж у Львові", – зазначив Олег Синютка.

Олег Синютка запевнив, що кількість заступників у міського голови Львова Андрія Садового є більшою, ніж у будь-якому іншому місті-партнері Львова.

"Для багатьох людей у місцевій владі мерія стала місцем легкої наживи, піклування про "своїх", а не про всіх. У міського голови Садового 7 заступників, 7 радників і 21 позаштатний радник", – заявив він.

Синютка розповів, як оплачуватиметься робота за умови його перемоги на виборах 25 жовтня.

"Преміювання не буде для чиновників, як належне, а лише за результатами отриманих досягнень. Я пропоную нові принципи формування зарплат у міській владі. А саме: скоротиться адміністрація міського голови, кількість заступників мера буде обмеженою - до 4, зарплата міського голови, його заступників і всіх чиновників формуватиметься відповідно до можливостей бюджету та реально виконаного обсягу робіт, скоротиться розрив між зарплатами вищого керівництва та іншими працівниками міської адміністрації", – заявив Олег Синютка. 

Олег Синютка сьогодні у Львові провів пресконференцію на тему "Чиновники Садового залізли в кишеню львів'ян".

Нагадаємо, Варіанти щомісяця публікують інформацію з доходами чиновників Львівської міської ради. Детальніше ви можети дізнатись про це у наступних статтях: Серпневі гроші Садового, Червневі гроші Садового.

Додамо, 6 вересня, Олег Синютка заявив про балотування на посаду голови Львівської ОТГ. 17 вересня, на обласній конференції партії "Європейська Солідарність" затвердили списки кандидатів від партії до рад області, районів та ОТГ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.