Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

пункт пропуску

Понеділок, 28 вересня 2020, 12:24

В Україні дозволили в’їзд для іноземців

пункт пропуску

Сьогодні втратила чинність заборона на в’їзд іноземців до України.

Про це повідомляє Європейська правда.

Сьогодні, 28 вересня, втратила чинність заборона на в’їзд іноземних громадян до України, що була запроваджена з 28 серпня до 28 вересня.

"Постанова, в якій також були прописані обмеження в'їзду іноземців, і далі діє. Це постанова уряду № 641. Водночас там була чітко прописана заборона в'їзду іноземців на територію нашої країни з 28 серпня до 00:00 28 вересня. Фактично цієї ночі ця норма про заборону в'їзду іноземцям в нашу країну припинила свою дію. Відтепер іноземцям в'їзд до нашої країни не заборонений", – заявив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко.

За його словами, окремих вимог до іноземців щодо самоізоляції або страхового поліса під час в'їзду в Україну наразі немає.

Нагадаємо, 26 серпня на своєму засіданні Кабінет міністрів тимчасово заборонив в'їзд іноземців в Україну через збільшенням хворих на коронавірус та з метою недопущення поширення другої хвилі захворювання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.