Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Василь Шатрук

lvivoblrada.gov.ua

Вівторок, 29 вересня 2020, 14:55

Шатрук офіційно очолив молодіжний центр Львівщини

Василь Шатрук

Депутати призначили Василя Шатрука директором Львівського обласного молодіжного центру.

Сьогодні, 29 вересня, на сесії Львівської обласної ради депутати прийняли рішення призначити директора комунального закладу Львівської обласної ради "Львівський обласний молодіжний центр". "За" проголосували 56 депутатів.

Керівником цього закладу обрали Василя Шатрука, кандидатуру якого затвердила конкурсна комісія із відбору директора Львівського обласного молодіжного центру. 

Шатрука депутати призначили на цю посаду терміном на 5 років, починаючи з 1 жовтня 2020 року. Заклад займається регулюванням у сферах охорони здоров'я, освіти, культури та інших соціальних сферах, крім обов'язкового соціального страхування.

Зазначимо, Василь Шатрук є один із засновників громадської організації "Центр ініціативної молоді", якій у 2019 році з міського бюджету Львова виділили 79 тис грн на проведення заходу "Лукаш фест". 

Раніше Шатрук працював головним спеціалістом відділу молодіжної політики управління молоді та спорту Львівської ОДА. З жовтня 2018 року обіймав посаду директора Львівського обласного молодіжного центру, а з лютого 2020 року і до тепер виконував обов’язки директора цього закладу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.