Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

tvi.ua

Понеділок, 17 грудня 2012, 09:55

МНС розпочало вивід легкового транспорту із затору на трасі Київ-Чоп

Станом на 7 ранку 17 грудня силами працівників МНС, дорожніх служб та військових вдалося розчистити одну дорожню смугу в зоні затору на трасі Киїі-Чоп і розпочати вивід легкового транспорту.

Про це Варіанти повідомив керівник прес-центру МНС у Львівській області Павло Василенко.

Рятувальники розчищають другу смугу руху, для того, щоб з зони надзвичайної ситуації розпочати виведення фур.

Павло Василенко наголосив на тому, що рух автомобільного транспорту на ділянці між селами Йосипівка Буського району та Суходоли Бродівського району на трасі Київ-Чоп залишається закритим. 

"Рух транспорту на цій ділянці траси Київ-Чоп буде поновлено лише після того, як зони надзвичайної ситуації буде виведений увесь застряглий транспорт", - пояснив він. 

Василенко при цьому не зміг надати інформацію щодо постраждалих.

«Такої інформації зараз в нас немає. Вона збирається», - сказав він.

Василенко разом з тим наголосив, що в зоні затору відкрито два пункти обігріву, рятувальники об’їзджають потерпілих і розвозять теплі напої та їджу. Також працює психолог. 

Нагадаємо, внаслідок негоди 16 грудня рух автомобільного транспорту на ділянці між селами Йосипівка Буського району та Суходоли Бродівського району на трасі Київ-Чоп припинено. Автомобільні затори сягають до 30 км. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.