Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Москаленко

П'ятниця, 2 жовтня 2020, 14:40

Москаленко опікуватиметься створенням музею фотографії у Львові

Андрій Москаленко

У місті планують створити музей фотографії.

Сьогодні, 2 жовтня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив рішення про підготовку концепції Львівського музею фотографії.

У місті планують створити музей фотографії, для чого виконком погодив створити робочу групу для підготовки концепції Львівського музею фотографії, а також для пошуку приміщення, де можна було б його розмістити.

Керівником робочої групи призначили заступникв міського голови з питань розвитку Андрія Москаленка, а його заступницею – директорку департаменту розвитку міськради Наталію Бунду.

"Ми протягом кількох тижнів спілкувалися з фотографом Романом Метельським. Попередньо визначили наступні кроки, для яких потрібне відповідне рішення виконкому", — зазначив Андрій Москаленко.

Нагадаємо, минулоріч у місті створили ЛКП "Львівський міський молодіжний центр", а у 2018 році створили Інститут стратегії культури, який займається координуванням усіх культурних закладів міста, та ЛКП "Львівське радіо".

Додамо, у 2015 році Варванти вже спілкувалися з автором проекту "Фотографії старого Львова", фотографом Романом Метельським.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.