Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

fakty.ictv.ua

Понеділок, 17 грудня 2012, 12:06

Рятувальники на Львівщині зі снігових заметів вивільнили 580 одиниць автотранспорту

Упродовж 15-16 грудня рятувальники зі снігових заметів вивільнили 580 одиниць автотранспорту.

Про це Варіанти повідомила прес-служба МНС у Львівській області.  

Відновлений рух на трасі Київ-Чоп легкового автотранспорту, що знаходився на проблемній ділянці дороги, в двох напрямках.

З настанням світлої пори доби планується відновити рух великогабаритних рефрижераторів і фургонів.

На дорогах області працює спеціальна снігоприбиральна техніка, однак сильний снігопад та хуртовини, які на даний час спостерігаються в області, значно затрудняють розчищення доріг загального користування та вулиць населених пунктів, зазначено у повідомленні.

На час проведення першочергових невідкладних робіт в ніч з 15 на 16 грудня із снігового замету було вивільнено  44 од. автотранспорту, з них 4 автобуси з пасажирами.

Для забезпечення роботи обласного штабу по ліквідації наслідків стихії в районі Ожидова розгорнуто пересувний пункт управління та відділення життєзабезпечення, розгорнуто два пункти обігріву. Налагоджено взаємодію та обмін інформацією між службами цивільного захисту.

Створені 3 пункти обігріву органами місцевого самоврядування (Бродівська ЦРЛ, селищна рада с.Черниці та Підкамінська середня школа).

Як допомога людям, що опинилися в снігових заметах, підрозділи МНС України надають гарячий чай і продукти харчування.

Надана психологічна допомога 95 особам у тому числі 2 дітям.

До виконання аварійно-рятувальних робіт на території області від МНС залучено 44 од. техніки та 280 осіб.

Нагадаємо, Управління ДАІ у зв'язку зі складними погодними умовами тимчасово обмежило рух на чотирьох трасах в межах Львівської області: М-06 «Київ – Чоп», км 439 – км 450 – для всіх видів транспорту; Н-02 «Львів – Тернопіль» — для всіх видів транспорту; Н-17 «Львів – Радехів – Луцьк» км 59 – км 61 — для всіх видів транспорту; Р-39 «Броди – Тернопіль» км 16 – км 22, км 23 – км 28 – для всіх видів транспорту;

Нагадаємо, 16-17 грудня у зв’язку з проходженням активного циклону та значним погіршенням погодних умов на автомобільних дорогах Львівщини склалась надзвичайна ситуація. 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.