Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Патріарший дім

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 9 жовтня 2020, 12:53

У Львові 34 працівники Патріаршого дому отримують матеріальну допомогу

Патріарший дім

Львівська міська рада виділить працівникам Патріаршого дому по 5 тисяч гривень кожному.

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про надання матеріальної допомоги в розмірі 5 тис. грн працівникам Патріаршого Дому у Львові

Зокрема, допомогу отримають виконавці соціального проєкту "Перебування медичних працівників львівських лікарень на обсервації у Патріаршому Домі у Львові", а саме 34 працівники.

Нагадаємо, сьогодні, виконавчий комітет Львова затвердив рішення про надання матеріальної допомоги лікарям які мають справу з хворими на Covid-19.

Додамоу вересні, міськрада виділила кошти для 9 медиків, які проводять лабораторні дослідження на виявлення Covid-19, отримають по 10 тисяч гривень матеріальної допомоги, а 31 медик, який заразився Covid-19, отримає по 20 тисяч гривень матеріальної допомоги.

На початку липня міськрада виділила по 20 та 24 тисячі гривень матеріальної допомоги 68 медикам, які інфіковані Covid-19.

Додамо, станом на 1 вересня найбільше випадків Covіd-19 серед медиків зафіксували у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.