Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Вівторок, 13 жовтня 2020, 16:00

Михайло Цимбалюк про непрофесійність владної верхівки

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк розповів про про непрофесійність Кабміну.

Про це заявив народний депутат України, голова Львівської обласної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба Львівського обласного партосередку.

«Нинішній прем’єр-міністр України прогнозує, що через 15 років країна не зможе виплачувати пенсії. Погодьтеся, заяви такого рівня свідчать про непрофесійність владної верхівки.

Монобільшість найняла Шмигаля на роботу, то можливо в контексті «інвестиційних нянь» таких осіб потрібно закріпити і за міністрами, аби ефективнішою була їхня робота, а від так не було б таких безглуздих заяв…

Щодо пенсійного забезпечення, то без сумніву у цьому напрямку необхідно наводити лад. Комітет ВРУ з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів також розглядає декілька Законопроектів щодо впровадження другого рівня пенсійного забезпечення, але проблема в тому, що пропозиції від опозиції на таких засіданнях блокуються і не завжди надходять на розгляд до сесійної зали.

Потрібно створити надійну податкову базу, забезпечити розвиток національного виробництва і подбати про тих людей, які не через власну волю виїхали закордон – трудових мігрантів. Держава не має плану дій, а партія «Батьківщина» насамперед пропонує знизити податкове навантаження на роботодавців, малий та середній бізнес, аби вивести їх з тіні, бо насправді підняття мінімальної зарплати лягає податковим тягарем саме на них.

Другий рівень пенсійного забезпечення в нашій країні потрібно впроваджувати, але влада має чітко встановити запобіжники, аби кожен був впевнений у своєму майбутньому і своєчасній виплаті вкладених грошей» – наголосив Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.