Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Понеділок, 12 жовтня 2020, 15:17

Потрібно негайно наводити лад із пенсійним забезпеченням – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Прогнози про те, що через 15 років країна не зможе виплачувати пенсії означають, що в державі немає чіткого плану дій щодо пенсійної реформи.

На цьому наголосив народний депутат від «Батьківщини» Михайло Цимбалюк в ефірі телеканалу «Інтер», інформує прес-служба Львівського обласного партосередку.

За словами політика, необхідно невідкладно розв’язувати питання щодо пенсійного забезпечення.

«Парламентський комітет з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів розглядає декілька Законопроєктів щодо впровадження другого рівня пенсійного забезпечення, але проблема в тому, що пропозиції від опозиції на таких засіданнях блокуються і не завжди надходять на розгляд до сесійної зали», – зазначив Михайло Цимбалюк.

Політик переконаний, що потрібно створити надійну податкову базу, забезпечити розвиток національного виробництва і подбати про тих людей, які не через власну волю виїхали закордон – трудових мігрантів.

«Держава не має плану дій, а «Батьківщина» насамперед пропонує знизити податкове навантаження на роботодавців, малий та середній бізнес, аби вивести їх із тіні, бо насправді підняття мінімальної зарплати лягає податковим тягарем саме на них», – підсумував Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.