Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кабмін

ladyjin.vn.ua

Понеділок, 17 грудня 2012, 15:59

Азаров доручив Кабміну створити оперативний штаб на зимовий період

Прем’єр-міністр України Микола Азаров доручив доручив створити в Кабінеті Міністрів постійно діючий оперативний штаб, до складу якого ввійдуть керівники (не нижче заступника Міністра) практично всіх міністерств, зокрема МНС, Міноборони, Мінінфраструктури, МВС, Мінсоцполітики, МОЗ та ін.

Про це Варіанти повідомила прес-служба Кабміну.

Азаров наголосив, що штаб повинен працювати цілодобово, аби оперативно приймати узгоджені рішення щодо комплексного вирішення проблем, пов’язаних з ліквідацією наслідків зимової негоди.

«Лікарні, дитячі заклади, інтернати для літніх людей повинні бути під пильною увагою, необхідно забезпечити їх безперебійну роботу, - сказав Микола Азаров. – До роботи у штабі повинні бути залучені практично всі міністерства, адже в кожного є своя сфера відповідальності на період непогоди».

Прем’єр-міністр також доручив вирішити питання фінансування закупки резервних запасів дизельного пального, які можуть знадобитися для ліквідації наслідків негоди в майбутньому.

«Запаси солярки мають бути постійно», - підкреслив Микола Азаров.

Окрім цього, Глава Уряду доручив вивчити причини значних поривів дротів ліній електропередач, що привело до знеструмлення населених пунктів. Зокрема, чому не було проведено вирубку дерев поруч ліній електропередач на відстані, яка була б безпечною для  їх функціонування в разі падіння дерев.

Нагадаємо, 17 грудня прокуратура скерувала листи керівникам Державтоінспекції ГУ МВСУ та служби автомобільних доріг у Львівській області  із вимогою проведення службових перевірок щодо повноти та своєчасності вжитих заходів із попередження ситуації що склалася.

Управління ДАІ у зв'язку зі складними погодними умовами тимчасово обмежило рух на чотирьох трасах в межах Львівської області: М-06 «Київ – Чоп», км 439 – км 450 – для всіх видів транспорту; Н-02 «Львів – Тернопіль» – для всіх видів транспорту; Н-17 «Львів – Радехів – Луцьк» км 59 – км 61 – для всіх видів транспорту; Р-39 «Броди – Тернопіль» км 16 – км 22, км 23 – км 28 – для всіх видів транспорту;

16-17 грудня у зв’язку з проходженням активного циклону та значним погіршенням погодних умов на автомобільних дорогах Львівщини склалась надзвичайна ситуація. 

За час негоди зафіксовані понад 50 викликів «Швидкої» у Бродівському та Золочівському районах, окрім того, одні пологи у Буському районі - жінка на 34-му тижні вагітності народила двійню.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.