Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДПСУ

ДПСУ

Неділя, 18 жовтня 2020, 10:27

Прикордонники ліквідували склади контрабандистів на Львівщині

ДПСУ

Вчора, 17 жовтня, працівники ДПСУ у Яворівському та Мостиському районах конфіскували кондабанду на 9 скаладах.

Про це повідомила прес-служба ДПСУ.

Загалом було виявлено та вилучено 7 тисяч пляшок контрафактного алкоголю з етикетками відомих брендів (горілка, віскі, вино) в різних місткостях, 400 літрів рідини, схожої на спирт, а також майже 200 тисяч пачок сигарет різних брендів, у тому числі й закордонних, - сказано у повідомлені.

Частина продукції була без марок акцизного податку, на решті містилися марки з ознаками підроблення.

За даними слідства контрафактні сигарети та алкогольний сурогат злочинці серед іншого хотіли нелегально переправити у Польщу. Через кордон «товар» планували возити дрібними партіями у спеціально виготовлених схованках автомобілів.

 

Усі речові докази вилучили співробітники Нацполіції та скерували на експертне дослідження.

Нагадаємо, що у результаті роботи оперативно-розшукових підрозділів Держприкордонслужби України за 9 місяців цього року у прикордонних областях викрито 193 місця накопичення підакцизної продукції, вилучено 9,5 млн пачок сигарет, 69 тис. літрів контрафактного спирту, 67 тис. літрів алкогольних виробів та 760 тонн пально-мастильних матеріалів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.