Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

ЛКП "Лев"

Четвер, 22 жовтня 2020, 15:12

У жовтні Садовий на 200 тисяч профінансував безпритульних собак і котів

ЛКП "Лев"

Всі кошти скерують як внески до статутного капіталу комунального підприємства. 

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №451 від 19 жовтня 2020 року.

Андрій Садовий розпорядився виділити з бюджету розвитку Львова 200 тис грн як внески до статутного капіталу ЛКП "Лев".

"Департаменту житлового господарства та інфраструктури перерахувати кошти як внески до статутного капіталу ЛКП "Лев" – 200 000 грн" – йдеться у розпорядженні.

Контроль за виконанням розпорядження покладено на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Геннадія Васьківа.

Нагадаємо, у травні цього року Андрія Пінчука призначили в.о. директора ЛКП "Лев" замість Оксани Кошак. А наприкінці серпня у місті провели підрахунок безпритульних собак та виявили 207 тварин.  

Зазначимо, з лютого цього року у ЛКП "Лев" розпочали безкоштовно чіпувати домашніх тварин. Загалом у Львові розпочали чіпувати безпритульних тварин з серпня 2015 року.

Додамо, 23 січня, на сесії Львівської міської ради депутати затвердили правила утримання та поводження з домашніми тваринами у Львові, згідно з якими у Львові заборонили продавати незареєстрованих собак та котів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.