Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

partyhardpolitics.com

Понеділок, 17 грудня 2012, 19:15

Депутатам Львівської облради не вдасться відкликати голоси за рішення щодо Гички

Комісія з питань депутатської діяльності, етики та регламенту Львівської облради визнала, що заяви депутатів Василя Барана, Олександра Ганущина, Андрія Кота та Теодора Кукурудзи неможливо задовільнити – останні хотіли відкликати свої голоси щодо рішення облради, яка рекомендувала звільнити Михайла Гичку з посади головного лікаря Львівської обласної клінічної лікарні.

Про це Варіантам розповів голова профільної комісії облради Михайло Барбара.

За словами Барбари, юридичний механізм відкликання голосів, відданих за те чи інше рішення облради, не прописаний, відтак скасувати їх неможливо.

Барбара зазначив, що кожен із депутатів отримав лист із відповідним роз’ясненням.

Нагадаємо, нещодавно кілька депутатів Львівської облради заявили, що готові відкликати свої голоси за рішення обласної ради «Про результати роботи тимчасової контрольної комісії з вивчення діяльності ЛОКЛ», прийнятому на сесійному засіданні 23 листопада цього року.

Згідно з цим рішенням, облрада рекомендувала Головному управлінню охорони здоров’я Львівської ОДА відправити у відставку головного лікаря Львівської обласної клінічної лікарні Михайла Гичку.

Останнього спеціальна контрольна комісія облради звинуватила в корупційних діях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.