Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Денис Шмигаль

Неділя, 25 жовтня 2020, 12:18

Шмигаль не планує запроваджувати тотальний карантин в Україні

Денис Шмигаль

Прем'єр-міністр Україна Денис Шмигаль заявляє, що в уряді не планують введення тотального карантину для протидії поширенню COVID-19.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Прем'єр-міністр Україна Денис Шмигаль заявив під час голосування на дільниці у Львові, що уряд не хоче і не бачить можливості запроваджувати тотальний карантин.

"Ми дуже не хочемо і не бачимо можливості для тотального карантину. Зараз ми управляємо адаптивним карантином. Зараз, на жаль, все більше стає" червоних "зон", – сказав Шмигаль.

Прем'єр закликав громадян дотримуватися протиепідемічних правил і зазначив, що зараз кількості ліжок в Україні достатньо.

"Звичайно, в тих областях – а це Київ, Донецька та Одеська область, де ми бачимо, за прогнозами, може бути перевищення хворих над кількістю ліжок, зокрема, забезпечених киснем - ми готуємо розгортання мобільних госпіталів", – додав він. 

Нагадаємо, сьогодні в Україні проходять вибори мерів, голів селищ та сіл (або голів нових об'єднаних громад), депутатів міських, селищних та сільських рад, депутатів районних рад, депутатів обласних рад. Станом на 10.00 год усі виборчі дільниці у Львівській області відкрились і працюють.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.