Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

виборці на дільниці

Неділя, 25 жовтня 2020, 12:57

У Буському районі перед відкриттям дільниці відсторонили члена ДВК

виборці на дільниці

На Львівщині членкиню ДВК відсторонили через відвідування похоронів свекра, хворого на коронавірус.

Про це повідомляє Буськ онлайн.

У селі Ожидів Буського району, члени ДВК одноголосно проголосували за відсторонення члена ДВК від участі в роботі комісії.

Як пише в Інстаграмі Буськ онлайн, підставою для прийняття такого рішення стала інформація, що пані Юлія (член ДВК) вчора відвідала похорон батька свого чоловіка, який помер із позитивним тестом на коронавірус, а також те, що начебто він проживав разом із нею, а після, перебуваючи на стаціонарному лікуванні, відвідувала його у медичному закладі і як наслідок є контактною особою.

Як запевняють представники ДВК таке рішення ними прийнято, щоб насамперед захистити себе, свої родини, а також тих, хто прийде на виборчу дільницю.

Нагадаємо, сьогодні в Україні проходять вибори мерів, голів селищ та сіл (або голів нових об'єднаних громад), депутатів міських, селищних та сільських рад, депутатів районних рад, депутатів обласних рад. Станом на 10.00 год усі виборчі дільниці у Львівській області відкрились і працюють.

Також у Львові запрацювали всі 308 виборчих дільниць.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.