Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

виборці на дільниці

Неділя, 25 жовтня 2020, 13:28

У Сокалі виборці голосують на підвіконні

виборці на дільниці

Через велику кількість охочих проголосувати на дільниці №461251 у Сокалі зафіксовано спостерігачами ОПОРИ голосування на підвіконні.

Про це повідомляє пресслужба громадянської мережі ОПОРА.

У місті Сокаль на Львівщині спостерігачами ОПОРИ було зафіксовано голосування на підвіконні через велику кількість виборців.

На дільниці №461131 село Роздільне Самбірського району зафіксовано видачу бюлетеня виборцю за світлинами паспорта у телефоні.

А на дільницях №460112 селі Кути Золочівський район, №461781 Стрию спостерігачі ОПОРИ зафіксували спробу члена комісії видати виборцю бюлетень без паспорта.

На дільниці №461796 у Стрию жінка порвала бюлетень.

Нагадаємо, спостерігачі ОПОРИ закликають виборців перевіряти бюлетені на наявність відповідної печатки та вказаного номеру дільниці.

Про порушення на виборах можна повідомляти через Телеграм-бот поліції. Станом на 12 годину, поліція отримала 74 заяви від виборців про порушення на виборчих дільницях Львівської області.

Сьогодні в Україні проходять вибори мерів, голів селищ та сіл (або голів нових об'єднаних громад), депутатів міських, селищних та сільських рад, депутатів районних рад, депутатів обласних рад. Станом на 10.00 год усі виборчі дільниці у Львівській області відкрились і працюють.

Також у Львові запрацювали всі 308 виборчих дільниць.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.