Найбільш видовищні фільми для перегляду на 4К

Понеділок, 26 жовтня 2020, 11:59

Формат 4К справив неймовірний фурор на ринку, оскільки дозволив переосмислити таке дозвілля як перегляд кіно вдома.

Чіткість, яскравість та контрастність зображення перевершує Full HD у декілька разів, тому навіть старі фільми отримали нове життя.

На чому краще дивитися

Перевагу 4К телевізорів перед попередниками забезпечує не лише роздільна здатність, але й інновації. Наприклад, пристрої LG оснащені наступними технологіями:

– процесором, що адаптує будь-яке відео під формат 4К, усуваючи відеошум і масштабуючи картинку;

– автоматичним регулюванням HDR форматів для максимально реалістичної передачі кольорів;

– фірмовою технологією NanoCell для підвищення частоти спектру RGB за допомогою наночастинок;

– також телевізор LG оснащений аудіосистемою з декількома віртуальними каналами, завдяки чому ви отримаєте чистий та плавний звук без додаткових звукових пристроїв.

Топ видовищних фільмів

Щоб оцінити всі переваги 4К, почніть з перегляду наступних фільмів:

Джунглі (2017) – екранізація книги мандрівника Йоссі Гінсберга "Загублені в джунглях. Правдива та несамовита розповідь про пригоди та виживання", яка основана на реальних подіях. Це історія про те, як група туристів заблукала в лісах Амазонки. Крім барвистих пейзажів також вражає гра Деніела Редкліффа, який для ролі пережив реальне голодування, щоб точно показати виснаження.

Шалений Макс: Дорога гніву (2015) – постапокаліптичне роуд-муві з нескінченним екшеном і божевільними маніяками-самогубцями за кермом екзотичних автомобілів. Особливо вражає той факт, що велика частина ефектів і трюків зняли без використання графіки. Згадайте про це під час перегляду.

Першому гравцеві приготуватися (2018) – фантастичний фільм про недалеке майбутнє, що розповідає про пригоди юного геймера в світі комп'ютерних ігор нового покоління. Стівен Спілберг, який до того моменту вже мав досвід у створенні ігор, блискуче передав атмосферу геймінгу майбутнього. Він називає цей фільм одним із найважчих у своїй кар'єрі, а фанати – одним із найяскравіших.

Кінематографічний всесвіт Marvel – кожен із фільмів КВМ стабільно номінується на Оскар за кращі спецефекти, що й не дивно, адже графіка тут на найвищому рівні. У цих фільмах завжди є не тільки свій власний сюжет, але й глобальна історія, яка об'єднує всіх яскравих персонажів всесвіту Marvel.

Фільми Крістофера Нолана. Британський режисер завжди довершує фантастичні сюжети блискучим візуалом та операторською роботою. Однозначно в 4К варто переглянути трилогію про Бетмена, а також картини Початок, Престиж та Інтерстеллар. Цікавий факт, що у всіх цих картинах зіграв Майкл Кейн. Нолан в інтерв'ю називав актора видатним універсалом, а 6 зазначених фільмів – це досить переконливий аргумент.

Warner Brothers готує до релізу 4К-версію трилогій Володар перснів та Хоббіт – еталонних фільмів в жанрі фентезі, які одного разу вже підкорили весь світ.

Старі картини варто переглянути в форматі 4К не лише заради ностальгії, але й для того, щоб отримати нові враження від прогресивних технологій.

фото: kinoafisha.ua

Мітки: новини львова