Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

lvivbookforum.blogspot.com

Вівторок, 18 грудня 2012, 11:59

Львівська ОДА виділила 100 тис. грн. на реконструкцію приміщення бібліотеки та музею УПА в Красне

Львівська ОДА виділила 100 тис. грн. на реконструкцію майстерні під приміщення для бібліотеки та музею в Красне.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Михайла Костюка від 13 грудня «Про внесення змін до видатків обласного бюджету».

«Кошти, передбачені для головного фінансового управління облдержадміністрації за спеціальним фондом обласного бюджету за                    „Фінансування енергозберігаючих заходів” в сумі 400 000 гривень на виконання Програми енергозбереження для бюджетної сфери Львівщини на 2010-2015 роки спрямувати як субвенцію Буському районному бюджету на фінансування об’єкта „Реконструкція приміщення майстерні під бібліотеку та музей в смт Красне Буського району Львівської області” „Субвенція іншим бюджетам на виконання інвестиційних проектів”  в сумі 100 000 гривень», - сказано у розпорядженні.

У Красне прийнято рішення створити просвітницько-культурний центр, до якого ввійдуть бібліотека та історико-краєзнавчий музей, більшість експонатів якого буде присвячено національно-визвольним змаганням, історії УПА, головнокомандувачу Василю Куку.

Нагадаємо, у Красному народвився генерал-хорунжий УПА Василь Кук, тут і похований. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.