Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

ukr.obozrevatel.com

Вівторок, 18 грудня 2012, 12:09

Апеляційний суд Львівщини скасував занадто м’яке покарання для хабарника

Справа колишнього начальника-хабарника сектора дізнання одного із райвідділів Львова скерована на повторний розгляд через скасування занадто м’якого покарання.

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

«Останній визнаний винним у вимаганні та отриманні 300 дол. США хабара. Таку незаконну винагороду він одержав за вирішення питання про непритягнення особи до відповідальності у кримінальній справі за фактом викрадення майна одного з підприємств», – зазначено у повідомленні.

Колишній міліціонер, за  вироком Залізничного районного суду Львова, був засуджений до 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати відповідні посади до 3 років та з конфіскацією майна.

Проте суд апеляційної інстанції вказаний вирок переглянув та призначив хабарнику до 3 років позбавлення волі без конфіскації майна – це покарання прокуратура оскаржила у Апеляційному суді Львівщини через його невідповідність.

Наразі кримінальна справа скерована на новий апеляційний розгляд. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.