Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Юрій Ситник

Середа, 28 жовтня 2020, 13:33

Юрій Ситник презентував книгу Львів.Кінець сонцесяйної епохи (2006-2020)

Юрій Ситник

Блогер Юрій Ситник презентував власну книгу Фейсбук-дописів "Львів. Кінець сонцесяйної епохи (2006-2020)".

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

У день свого народження блогер Юрій Ситник провів презентацію книги "Львів. Кінець сонцесяйної епохи (2006-2020). Книга складається з дописів у Фейсбук, які на своїй сторінці Юрій Ситник публікував протягом 2013-2020 років.

"Під час праці над книгою та концепцією "Великий Львів" у мене виникали рефлексії стосовно Львова, які зображались на моїй сторінці у Фейсбук. Тоді я намагався систематизувати усі свої дописи про Львів, і зрозумів, що виходить немаленька книга", – ділиться Юрій Ситник.

Ситник додає, якщо у спільній роботі над книгою "Великий Львів" були внесені редакційні правки, то нова книга витримана у дусі Фейсбук-дописів з усім емоційним забарвленням.

Видавець, головний редактор видавництва "Знання" Мирон Іваник зазначає, що видання та презентація книги "Львів. Кінець сонцесяйної епохи (2006-2020)" між першим та другом туром виборів міського голови Львова, у якому зустрінуться Андрій Садовий та Олег Синютка, є збігом і не має політичного підтексту.

"У книзі переплелись політичний сарказм, публіцистика, яка запам'ятається, а також популяризація підзаконних актів. Тут зібрані дописи, які будуть цікавими фахівцям, які вивчають соціальну комунікацію, бо в них немає погоні за лайками, однак, можна зрозуміти як треба писати просто та дохідливо, без лонгрідів", – зазначив Мирон Іваник.

Мирон Іваник додає, що Ситник не є журналістом-розслідувачем, а вміє вдало знайти та поєднати інформацію та поділитись з нею зі своїми підписниками.

Книга також не є комерційним продуктом, і є збіркою роздумів автора публікованих у соцмережах.

Переглянути книгу можна тут.

Нагадаємо,  12 жовтня, у приміщенні Львівської обласної бібліотеки для юнацтва імені Романа Іваничука на Площі Ринок у Львові відбулась презентація видання "Великий Львів".

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.