Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дитяча клінічна лікарня Львова

mdkl.lviv.ua

Середа, 28 жовтня 2020, 13:27

Доброчинний художній проект Арт-терапія успішно завершився у лікарні на Орлика

дитяча клінічна лікарня Львова

З лютого 2020 року в стінах міської дитячої клінічної лікарні міста Львова стартував другий етап мистецького проекту "Арт-терапія".

Про це повідомила одна з ініціаторів проекту, лікарка-отоларинголог Мар’яна Черкес.

З її слів, студенти четвертого курсу кафедри дизайну і основ архітектури Інституту архітектури та дизайну Національного університету "Львівська політехніка" обрали відповідні локації в інтер’єрному просторі лікарні та розробили свої проектні пропозиції для виконання декоративних тематичних розписів.

"Основне завдання проекту – за допомогою стилістично об’єднаних композицій – а це 5 великоформатних декоративно-живописних панно для відділень хірургії, педіатрії, травматології, офтальмології та алергології, ЛОР-відділення і на стінах двох післяопераційних палат, створити особливе художньо-естетичне наповнення, ретранслюючи позитивний настрій для маленьких пацієнтів, відвідувачів та дбайливого персоналу лікарні", –розповіла Мар’яна Черкес.

"Проект реалізований і ми щиро вдячні за це керівнику та куратору – викладачці кафедри дизайну і основ архітектури НУ "Львівська політехніка" Віолетті Радомській, яка у цей не простий для усіх нас час доклала максимум своїх зусиль, аби проект був успішно завершений.  Стіни нашої лікарні тепер є казковими та веселими, що сподіваємося додасть настрою нашим маленьким пацієнтам та їх батькам", – додала завідувачка ЛОР-відділення  міської дитячої лікарні міста Львова Тетяна Заброварна. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.