Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

afisha.ternopil.ua

Вівторок, 18 грудня 2012, 13:02

У день Святого Миколая на площі Ринок малюків частуватимуть цукерками та покажуть справжнє казкове дійство

Торгова марка «Родинна ковбаска» запрошує найменших львів’ян відсвяткувати Свято Миколая разом.  

Казкове дійство для дітей відбудуться затвра, 19 грудня, на площі Ринок біля ковзанки, повідомляє Варіантам прес-служба ТзОВ «Барком». 

Упродовж 14:00 -18:00 на малюків чекають конкурси, вікторини та забави на льодовій арені. А ще дитячий аквагрим, привітання від Святого Миколая та справжнє вогняне шоу на льоду.

У межах святкувань діти матимуть можливість отримати солодкі подарунки від Святого Миколая. Для цього 19 грудня малюкам потрібно прийти на площу Ринок та принести до хатинки Св. Миколая ялинкову прикрасу, зроблену власними руками. А вже її обміняти на солодощі.

До обміну іграшок на подарунки «Родинна ковбаска» запрошує діток, яким ще не виповнилось 14 років.

«На малюків чекає найбажаніше свято у році – день Святого Миколая. За давньою традицією, 19 грудня до кожної дитинки приходить Святий Миколай і кладе під подушку подарунки.  Цього року  до помічників  Миколая доєдналася і «Родинна ковбаска». Ми запрошуємо найменших львів’ян провести 19 грудня весело та активно!», – наголошують у компанії.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.