Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

panorama-mukachevo.com

Вівторок, 18 грудня 2012, 16:21

Польські прикордонники затримали п'ятьох українців-нелегалів

Працівники прикордонної служби в Тупліцах (Польща) затримали в Любульському воєводстві 5-ох громадян України, які працювали на території Польщі нелегально.

Про це Варіанти повідомила прес-служба прикордонної служби в Тупліцах.

Прикордонники, проводячи контроль легальності працевлаштування на території Республіки Польща, виявили в одній з фірм Жеганського повіту 5-ох українців, які не мали дозвільних документів на працевлаштування, що повинні були бути зареєстровані в управлінні зайнятості.

У зв'язку з порушенням закону про зайнятість, українці повинні покинути територію Польщі. Працедавцю загрожує штраф в розмірі не менше 3 тис. злотих.

Нагадаємо, польські служби щораз частіше проводять контрольні перевірки з працевлаштування іноземців. Недавно, 4 грудня працівники прикордонної служби в Єленєй Гуже (Польща) затримали 6 українок, які працювали на території Польщі без належних на це документів.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.