Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дитяча клінічна лікарня Львова

mdkl.lviv.ua

П'ятниця, 6 листопада 2020, 13:20

Лікарі ЛОР-відділення на Орлика проведуть огляд дітей з патологіями у реабілітаційному центрі Мрія

дитяча клінічна лікарня Львова

Лікарі ЛОР-відділення лікарні на вул. Орлика проведуть огляд дітей з ЛОР-патологіями у Навчально-реабілітаційному центрі "Мрія" І-ІІ ст.

Лікарі ЛОР-відділення Мар’яна Черкес, Соломія Герегата та лікар-психіатр Наталія Железцова КНП "Міська дитяча клінічна лікарня м.Львова" у понеділок, 9 листопада, проведуть огляд дітей з ЛОР-патологіями у Навчально-реабілітаційному центрі "Мрія" І-ІІ ст.

Дітям буде проведено комплексне обстеження ЛОР-органів, в тому числі органів слуху, а також буде надана фахова консультація та надані рекомендації від лікаря-психіатра.

В такий спосіб лікарі дитячої лікарні хочуть привернути увагу громадськості до ЛОР-захворювань, які посідають одне з перших місць серед патологій дитячого віку. А тому просять підтримати та проголосувати за громадський проект №60 "Щасливий, бо дихаю вільно" з закупівлі сучасного обладнання для ЛОР-відділення.

В рамках проєкту передбачено закупити сучасне обладнання для якісної, безболісної діагностики та малоінвазивної хірургії ЛОР органів – цифровий гнучкий відеоназофарингоскоп, діодний лазер та оглядовий мікроскоп. Результатами реалізації даного проєкту зможе користуватися усе дитяче населення Львівської ОТГ від 0 до 18 років.

КНП "Міська дитяча клінічна лікарня міста Львова" просить підтримати проєкт "Щасливий, бо дихаю вільно" шляхом голосування 1-15 листопада 2020 року за посиланням або через next.privat24.ua/або інший банк, а також у ЦНАПах. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.