Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

chesno.org

Середа, 19 грудня 2012, 12:54

Законних підстав перенести проміжні вибори до Львівської облради на березень немає – голова ТВК

Фінансування проміжних виборів до Львівської облради перебуває у "підвішеному" стані, однак юридично немає підстав, аби перенсти їх проведення з січня на пізніший термін.

 

Про це сьогодні, 19 грудня, в коментарі Варіантам, розповів голова Львівської територіальної виборчої комісії Микола Щур.

За словами Щура, львівська ТВК інформувала про ситуацію з нестачею коштів на фінансування виборів Центральну виборчу комісію.

Там відповіли, що не можуть надати коштів на фінансування виборчої компанії на Львівщині, позяк не мають на це юридичних повноважень, зазначив Щур. Так само юридично не передбачено механізму перенесення виборів на пізніший термін.

Він наголосив, що гроші на проміжні вибори у сумі 7 мільйонів гривень повинна виділити Львівська облрада, однак цього так і не відбулося через відсутність коштів в обласному бюджеті.

Відтак, розповів голова ТВК, ситуація з проведенням проміжних виборів до Львівської облради залишається "патовою" і передбачити, як вона розвиватиметься надалі, неможливо.

Нагадаємо, нещодавно в ЗМІ з'явилася інформація про те, що проміжні вибори до Львівської обласної ради, через відсутність коштів в обласному бюджеті, можуть бути перенесені з 27 січня на березень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.