Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сокаль

Четвер, 12 листопада 2020, 15:23

До Сокальської міськради проходять десять партій

Сокаль

ЦВК затвердила результати виборів до Сокальської міської ради.

Центральна виборча комісія оприлюднила результати виборів до Сокальської міської ради Червоноградського району.

До міськради Сокаля обрали 34 депутатів від десяти політичних партій.

Зокрема, від партії "Європейська Солідарність" (20.59%) у раду пройшли 7 депутатів, від партії "Голос" (11.76%) – 4 депутати, від партій Конгрес Українських Націоналістів (8.82%), "Удар" (8.82%), "Слуга народу" (8.82%), ВО "Батьківщина" (8.82%), "Ідея нації" (8.82%), "Громадянська позиція" (8.82%), Народний Рух України (8.82%) – по 3 депутати, від партії Українська Галицька Партія (5.88%) – 2 депутати.

Загалом у міськраду балотувалися 16 політичних партій, не пройшли такі партії: ВО "Свобода" (562 голосів), "За майбутнє" (469 голосів), "Об'єднання "Самопоміч" (320 голосів),"Сила і Честь" (302 голоси), "Варта" (96 голосів), "Наш край" (49 голосів).

Нагадаємо, у неділю, 25 жовтня, в Україні стартували місцеві вибори. Перемогу на виборах голови Сокальської ОТГ здобув самовисуванець, заступник головного лікаря по медичному обслуговуванню населення Сокальської центральної районної лікарні та депутат Львівської облради 2015-2020 років від "Громадянської позиції" Сергій Касян.

Загалом на посаду міського голови Сокаля претендували 5 осіб. 

Додамо, у червні, згідно із реформою адміністративно-територіального устрою України, Львівщину поділили на сім районів: Львівський, Червоноградський, Стрийський, Самбірський, Дрогобицький, Золочівський та Яворівський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.