Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

transkarpatia.net

Середа, 19 грудня 2012, 16:45

"Свобода" стверджує, що понад 20 сіл Бродовського району залишаються відірваними від світу через снігові замети

Понад 20 сіл на Бродівщині п’яту добу залишаються відірваними від світу через снігові замети.

 

Про це повідомила прес-служба ЛОО ВО «Свобода».

Станом на 9.00 19 грудня відсутній доїзд до сіл Висоцько, Ражнів, Руда-Брідська, Новиччина, Глушин, Сухота, Боратин, Салашка, Чепелі, Жарків, Голубиця, Шишківці, Лучківці, Лукавець, Паликорови, Кутище, Лісові (Пониква), Гаї-Суходільські. Ускладенений доїзд до населених пунктів Бордуляки, Монастирок, Микити, Черниця Бродівського району. Села Голубиця та Жарків залишаються в заметах, без транспортного сполучення. Критична ситуація в с. Лукавець – туди також можна заїхати тільки саньми, - стверджується у повідомленні.

Народний депутат Ірина Сех звернулася до голови Львівської облдержадміністрації Михайла Костюка, який очолив оперативний штаб з ліквідації надзвичайної ситуації, з проханням терміново скерувати снігоочисну техніку на ліквідацію заметів у зазначених селах Бродівського району, оскільки зволікання може призвести до трагічних наслідків.

Нагадаємо, 18 грудня на Львівщині був відсутній доїзд до 58 населених пунктів: 26 – у Бродівському районі, 14 – у Буському районі, 14 – в Золочівському районі, 4 – у Перемишлянському районі та 1 – в Сокальському районі) та утруднений доїзд ще до 23 населених пунктів: 2 – у Бродівському районі, 18 – в Золочівському районі, та 3 – у Сокальському районі) Львівщини.

Голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк дав доручення головам районів та керівникам районних автодоріг до 20.00 сьогоднішнього дня забезпечити розчищення доріг та повністю відновити доїзд до усіх населених пунктів Львівської області.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.