Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Хирів

wikimapia.org

Понеділок, 16 листопада 2020, 15:48

До Хирівської міськради проходять дев'ять партій

Хирів

ЦВК затвердила результати виборів до Хирівської міської ради.

Центральна виборча комісія оприлюднила результати виборів до Хирівської міської ради Самбірського району.

До міськради Хирова обрали 26 депутатів від дев'ять політичних партій.

Зокрема, від партій "Європейська Солідарність" (15.38%), Народний Рух України (15.38%), "Національний корпус" (15.38%) у раду пройшли по 4 депутати, від партій "Громадянська позиція" (11.54%), ВО "Батьківщина" (11.54%) – по 3 депутати, від партій "Слуга народу" (7.69%), "Сила і Честь" (7.69%), ВО "Свобода" (7.69%), Українська Галицька Партія (7.69%) – по 2 депутати.

Загалом у міськраду балотувалися 12 політичних партій, не пройшли такі партії: Конгрес Українських Націоналістів  (254 голоси),  "Голос" (128 голосів),  "Наш край" (102 голоси).

Нагадаємо, у неділю, 25 жовтня, в Україні стартували місцеві вибори. Перемогу на виборах голови Хирівської ОТГ здобула самовисуванка Мирослава Королюк, голова Слохинівської сільської ради, колишня вчителька математики та християнської етики у хирівській школі.  

Загалом на посаду міського голови Хирова претендували 9 осіб. 

Додамо, у червні, згідно із реформою адміністративно-територіального устрою України, Львівщину поділили на сім районів: Львівський, Червоноградський, Стрийський, Самбірський, Дрогобицький, Золочівський та Яворівський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.