Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олена Кондратюк

ВО "Батьківщина"

Понеділок, 16 листопада 2020, 11:35

Кондратюк виконуватиме обов'язки голови ВРУ замість Разумкова

Олена Кондратюк

Олену Кондратюк обрали т. в.о. голови Верховної Ради через коронавірус у Дмитра Разумкова.

Про це народний депутат з Львівщини від фракції "Голос" Ярослав Юрчишин написав на своїй сторінці у Facebook.

Заступниця голови Верховної Ради Олена Кондратюк буде тимчасово виконувати обов'язки глави парламенту на час хвороби Дмитра Разумкова.

"Здається, вперше Верховна Рада України очолює жінка. Хай і тимчасово. Щось вказує, що нас чекає більше уваги до пошуку взаємопорозуміння в парламенті найближчим часом. Якщо його не направлять на локдаун робочих днів. Що теж можливо" – написав Ярослав Юрчишин.

Зазначимо, минулого тижня у голови Верховної Ради Дмитра Разумкова діагностували коронавірус.

 

Нагадаємо, 30 серпня 2019 року Олену Кондратюк обрали заступницею голови Верховної Ради. Кондратюк, уродженка Львова, увійшла у першу п'ятірку передвиборчого списку партії "Батьківщина". Вона була народним депутатом VI, VII, VIII скликань від Батьківщини. Раніше працювала радником директора PR-агентства "Радник".

У 2019 році Кондратюк задекларувала 9,3 млн грн готівки та набір прикрас з дорогоцінного металу, а її чоловік зібрав 54 млн грн готівки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.