Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Яворів

wikimapia.org

Вівторок, 17 листопада 2020, 15:40

До Яворівської райради проходять десять партій

Яворів

ЦВК затвердила результати виборів до Яворівської районної ради.

Центральна виборча комісія оприлюднила результати виборів до Яворівської районної ради Яворівського району.

До райради Яворова обрали 42 депутатів від десяти політичних партій.

Зокрема, від партії "Європейська Солідарність" (19.05%) у раду пройшли 8 депутатів, від партій Українська Галицька Партія (11.90%), Народний Рух України (11.90%) – по 5 депутатів, від партій "Сила і Честь" (9.52%), ВО "Батьківщина" (9.52%), "Об’єднання "Самопоміч" (9.52%) – по 4 депутати, від партій ВО "Свобода" (7.14%), "Голос" (7.14%), "За майбутнє" (7.14%), "Слуга народу" (7.14%) – по 3 депутати.

Загалом у райраду балотувалися 11 політичних партій, не пройшла партія "Громадянська позиція", яка набрала 2536 голосів.

Нагадаємо, у неділю, 25 жовтня, в Україні стартували місцеві вибори. Перемогу на виборах голови Яворівської ОТГ здобув заступник міського голови Яворова з питань діяльності виконавчих органів ради Ігор Грабовський, який балотувався від "Об'єднання "Самопоміч". Загалом на посаду міського голови голови Яворова претендували 12 осіб.

До Яворівської міськради проходять 8 партій.

Додамо, у червні, згідно із реформою адміністративно-територіального устрою України, Львівщину поділили на сім районів: Львівський, Червоноградський, Стрийський, Самбірський, Дрогобицький, Золочівський та Яворівський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.