Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

книжка Євгена Клопотенка

#книголав

Вівторок, 17 листопада 2020, 16:08

У видавництві #книголав вийшла друга книжка Євгена Клопотенка

книжка Євгена Клопотенка

У видавництві #книголав вийшла друга книжка шеф-кухаря та телеведучого Євгена Клопотенка під назвою "Зваблення їжею з українським смаком".

Про це повідомляють представники видавництва #книголав.

Як наголосили у видавництві #книголав, друга книжка відомого кулінарного експерта, шеф-кухаря та телеведучого Євгена Клопотенка "Зваблення їжею з українським смаком" – це результат кількарічних досліджень історії української кухні, роботи з істориками та всеукраїнської експедиції.

Євген Клопотенко переосмислив українські давні страви по-новому і запропонував 70 авторських рецептів, які розділено на 9 розділів. З книжки можна дізнатись як приготувати супи та юшки (в тому числі й не один варіант борщу), страви з м’яса, риби, овочів та грибів, каші, напої, закуски, випічку та солодке.

"Зваблення їжею з українським смаком" також містить факти про українські продукти та харчі – як їх споживали раніше, чим вони корисні, у який спосіб їх найкраще готувати. А ще кулінарний експерт згадує про свою дослідницьку експедицію та міста, які вразили його своєю кулінарною традицією.

"Ця книга – ще один мій внесок у створення фундаменту нації та моя відповідь на питання "Що таке українська кухня?". Я прагнув показати, що вона багатогранніша, ніж нам здається. Вона глибша та менш стереотипна, ніж ми звикли думати. Вона має шалену енергетику, величну історію та неймовірний потенціал для розвитку. Українська кухня може дивувати! Приготуйте п’ять страв із цієї книжки – і відчуєте, як серце наповнюється радісним хвилюванням" – наголосив Євген Клопотенко.

"Після того, як весь світ дізнався всю правду про український борщ завдяки Жені, ми всі повинні дізнатись більше про українську кухню. А це щонайменше ще 70 рецептів від Євгена Клопотенка, які #книголав видав з великою любов’ю. Тішусь, що ми разом змінюємо підхід українців до готування і споживання їжі, ламаємо стереотипи, відкриваємо щось нове і давно забуте старе" – пояснила співзасновниця видавництва #книголав Світлана Павелецька.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.