Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП на Львівщині

Понеділок, 23 листопада 2020, 12:24

На Золочівщині у ДТП постраждала 8-річна дитина

ДТП на Львівщині

Поблизу села Ясенівці зіткнилися авто Джиллі та Шкода Румстер, постраждали водій та двоє пасажирів Джиллі.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 22 листопада, близько 19.50 год на дорозі Тернопіль – Рава-Руська поблизу села Ясенівці Золочівського району водій авто Джиллі, 55-річний мешканець Стрийського району, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся із авто Шкода Румстер під керуванням 55-річного мешканця Золочівського району.

Внаслідок аварії постраждали водій Джиллі, а також двоє його пасажирок, 8-річна та 30-річна мешканки Стрия. Їх усії госпіталізували до лікарні.

За цим фактом слідчі Золочівського відділу поліції за процесуального керівництва Золочівської місцевої прокуратури відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – обмеження волі до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.