Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Петро Адамик

Середа, 25 листопада 2020, 14:54

Адамика обрали головою фракції Європейська Солідарність у Львівській міськраді

Петро Адамик

Петра Адамика обрали головою фракції "Європейська Солідарність" у Львівській міськраді.

Про це повідомив новообраний депутат Львівської міської ради 8 скликання від партії "Європейська Солідарність" Петро Адамик на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Депутати-однопартійці довірили мені керувати фракцією Європейська Солідарність Львів у Львівській міській раді. Це велика честь і відповідальність для мене.

Я вдячний своїм колегам, і обіцяю, що зроблю все від мене залежне для того, щоб наш колектив був монолітним й ефективним під час виконання програми, з якою ми перемогли на виборах, а також зобов’язань перед нашими виборцями, політичними партнерами та всією громадою міста" – написав Петро Адамик.

Зазанчимо, Петро Адамик увійшов до центральної ради партії "Європейська Солідарність", а також став депутатом Львівської міськради від Блоку Петра Порошенка й очолив цю фракцію на місцевих виборах у 2015 році. Адамик є заступником директора ТзОВ "Британський дім", головою Львівської обласної громадської організації "Федерація регбі Львівщини". У вересні 2017 році президент Петро Порошенко нагородив Адамика званням "Заслужений працівник фізичної культури і спорту України".

У 2019 році він придбав квартиру в Польщі та задекларував 2,9 млн грн доходу.

Нагадаємо, вчора фракції "Європейська Солідарність", "Варта" та ВО "Свобода" провели першу сесію міськради, на якій обрали тимчасову президію. Натомість фракції "Самопомочі" та "Голосу" відмовилися брати участь у засіданні, тому на сесії були присутні 34 депутати. 

До Львівської міської ради пройшли п'ять партій, які розділили між собою 64 депутатських мандати: "Європейська Солідарність" – 26 мандатів, "Самопоміч" – 17 мандатів, "Голос" – 8, "Варта" – 7 мандатів та ВО "Свобода" – 6 мандатів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.