Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Максим Козицький

П'ятниця, 27 листопада 2020, 12:53

Абстиненція Козицького проштовхує в Львівську облраду коаліційну апофенію

Максим Козицький

Максим Козицький пропонує депутатам сформувати депутатську більшість у Львівській облраді з партією Слуга народу.

Про це повідомив голова Львівської ОДА, голова Львівського обласного осередку партії "Слуга народу" Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

Максим Козицький, який очолив список партії "Слуга народу" на місцевих виборах-2020 до Львівської обласної ради, пропонує депутатам сформувати депутатську більшість спільно з партією "Слуга народу".

"Всі партії у цій області є патріотичними. Інакше б ніхто за нас не віддав жодного голосу. Жителів Львівщини не введеш в оману фейками та маніпуляціями щодо теми патріотизму. І це показали результати виборів. Якщо ваші цінності співпадають з моїми і ви маєте на меті дбати про громади та розвивати Львівщину, то закликаю всі політичні сили почати перемовини щодо формування більшості" – написав Максим Козицький.

За його словами, за логікою політичної сили, яка всю виборчу кампанію "позиціонувала себе як суперпатріотична", всі ті виборці, які віддали голоси за інші партії, не є патріотами своєї країни.

"Припускаю, така риторика – це чергове політичне шоу з метою подальшого задоволення комерційних інтересів своїх спонсорів. Інші партії поки що стоять осторонь. Тому сьогодні я б хотів звернутися до них і запитати: "Чи влаштовує вас позиція німих спостерігачів та статистів? Ви готові перетворитись у "додаток" до так званої коаліції?" – наголосив Козицький.

Нагадаємо, перше засідання новообраної Львівської облради, на якій оберуть голову облради та сформують депутатську більшість, має відбутися 1 грудня. А 26 листопада партія "Європейська Солідарність" запропонувала сформувати депутатську більшість у Львівській облраді з 7 партій, виключивши з цього переліку партії партії "За майбутнє" та "Слуга народу".

Додамо, на місцевих виборах-2020 до облради обрали 84 депутати від дев'яти політичних партій.

Зокрема, від партії "Європейська Солідарність" (33.33%) у раду пройшли 28 депутатів, від партій "Слуга народу" (10.71%), "Об'єднання "Самопоміч" (10.71%) – по 9 депутатів, від партій ВО "Батьківщина" (8.33%), "Голос" (8.33%) – по 7 депутатів, від партій ВО "Свобода" (7.14%), Українська Галицька Партія (7.14%), Народний Рух України (7.14%), "За майбутнє" (7.14%) – по 6 депутатів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.