Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

мурованська отг

facebook.com

Вівторок, 1 грудня 2020, 12:06

Мурованська ОТГ відмовилась вступати до складу засновників КП «Архітектурно-планувальне бюро» Пустомитівської райради

мурованська отг

Рішення про це ухвалили депутати сільради Мурованської  ОТГ на  позачерговій сесії 30 листопада.

«За результатами тривалого обговорення, більшість депутатів від загального складу депутатів ради не підтримали поставлене на голосування питання». – сказано у повідомлені, - повідомлено на сайті громади.

У коментарях до повідомлення зазначено,  що "таким чином ОТГ відмовилась від прав на майно, яке  було на балансі Пустомитівської районної ради, але внаслідок ліквідації району було райрадой передано на баланс КП «Архітектурно- планувальне бюро», та саме важливе - передано частку в статутному фонді даного комунального підприємства, що становить 100%, в комунальну власність ОТГ Пустомитівського району. Таким чином, Мурованська ОТГ на даній сесії мала б дати рішення і стати співзасновником КП «Архітектурно- планувальне бюро» та стати співвласником майна, серед якого: Адміністративний будинок за адресою: Львівська область Пустомитівський район м. Пустомити, вул. Грушевського, буд. 35. -Приміщення гаражів за адресою: Львівська область Пустомитівський район м. Пустомити, вул. Грушевського, буд. 35а. -Адміністративний будинок за адресою: Львівська область Пустомитівський район м. Пустомити, вул. Шевченка, буд. 13. -Адміністративний будинок за адресою: Львівська область Пустомитівський район м. Пустомити, вул. Кандиби, буд. 3. Автомобілі марки: -Skoda Rapid Active , державний номер ВС 4692 НЕ та Skoda Rapid Active, державний номер ВС 5695 НЕ". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.