Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львів, вул. вітовського

wikipedia.ua

Вівторок, 1 грудня 2020, 12:32

У Львові вшанують таблицями на будинках пам'ять про Кипріяна, блаженну сестру Марію-Антоніну Кратохвіл та Флека

львів, вул. вітовського

Рішення про це ухвалив виконком Львівської міськради сьогодні.

«Прийняли рішення щодо встановлення двох інформаційних таблиць. Зокрема, таблиці розмістять на фасадах будинків № 29 на вул. Вітовського та № 8 на вул. Кониського», - повідомила пресслужба Садового.

Інформаційна таблиці головному художнику театру ім. М. Заньковецької, народному художнику України, лауреату Національної премії України ім. Т. Шевченка, лауреату премії імені В. Клеха (США) Мирону Кипріяну  буде встановлена  на фасаді будинку № 29 на вул. Д. Вітовського.

Інформаційна табліця блаженної сестри Марії-Антоніни Кратохвіл, яка працювала у науково-виховному закладі монастиря сестер де Нотр Дам, та Людвіга Флека, мікробіолога та філософа наук, працівника Інституту досліджень тифу, який працював у лабораторії науково-виховного закладу монастиря сестер де Нотр Дам буде встановлена на фасаді будинку № 8 на вул. О. Кониського.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.